rofi

A Vidékfejlesztési Program, Állattartó telepek korszerűsítése 2016 pályázat lehetővé teszi az állattartó telepek korszerűsítését, kifejezetten baromfi-, sertés-, illetve szarvasmarhatartó telepek modernizálását.

 

„A Felhívás több területen kíván hozzájárulni az állattartó telepek versenyképességének növeléséhez. Lehetőség nyílik az állattartásra, valamint az előállított termék kezelésére, tárolására szolgáló épületek, építmények létrehozására, kialakítására, továbbá építéssel nem járó projektek megvalósítására is az állattartáshoz kapcsolódó eszközök, gépek beszerzésén keresztül. Az állattartás erőforrás-hatékonyságának javulása többek között a fajlagos energiafelhasználás csökkenését eredményezi, ezért jelen Felhívás különösen épít az állattartó létesítmények minden olyan irányú beruházására, amely a hatékonyabb energiafelhasználást hivatott elősegíteni. Ennek megfelelően az állattartó telepek létesítményeinek épületenergetikai, épületgépészeti felújítása, technológiáinak korszerűsítése, valamint a megújuló energia hasznosítására irányuló technológiák beszerzése is támogatásra kerül.

 

Rendkívüli mértékben járul hozzá az Állattartó telepek korszerűsítése 2016 pályázata versenyképességéhez, ha VIGAS faelgázosító kazán kivitelezését tervezik be a pályázatba.

 

Ebben a pályázatban is sikeresen indulnak a VIGAS kazánok, mert kiemelkedően jó kibocsátási paraméterekkel működnek.
Mi, az Alltherm Trading s.r.o., mint a VIGAS faelgázosító kazán hivatalos márkaképviselője, hitelt érdemlő módon tudjuk alátámasztani a szigorú kibocsátási határértékeket.


Sok éves fejlesztéseknek köszönhetően, sokkal kedvezőbb kibocsátási értékkel tudnak üzemelni a VIGAS faelgázosító kazánok, mint amit a norma megkövetel. Ezeket más technológiával nem lehet elérni. Lásd pl. a VIGAS 100 LC lambda szondás, faelgázosító kazán mért kibocsátási értékeit.

 

A VIGAS faelgázosító kazánok már bizonyítottak a korábbi Állattartó telepek korszerűsítése támogatási pályázatokban és sikeressé tették az igénylőket. Referenciák sorával tudunk szolgálni.

 4db VIGAS100LC kaszkádban webre G

A VIGAS faelgázosító kazánok nagyon alacsony üzemeltetési költséggel működnek, ezért telepítésük rendkívül gyors megtérülést biztosít pályázattól függetlenül is. Piacvezető ár-érték arányuk kapcsán a legoptimálisabb beruházásnak bizonyulnak.

 

Javasoljuk, hogy olvassa el blogunkban korábbi cikkünket: Mitől igazán jó a VIGAS faelgázosító kazán? (a Magyar Épületgépész szaklapban jelent meg).

 

Ha kérdése merült fel, szeretne további információt, szívesen állunk rendelkezésére. Vegye fel velünk a KAPCSOLATOT

 

Forrás és hasznos információk:
https://www.palyazat.gov.hu/megjelent-az-llattart-telepek-korszerstst-tmogat-felhvs
https://www.palyazat.gov.hu/videkfejlesztesi_tamogatasok

 

Hivatalos Partnereink

Hivatalos partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson az adott megyére.


Kapcsolat

X

Copyright

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a vigas.hu honlapon található írásos ill. képi anyagokat a tulajdonos előzetes hozzájárulása nélkül felhasználni tilos.